Wat vinden anderen?
Klanten laten bij ons een review achter zodat u zich makkelijker kunt orienteren. Lees op deze pagina de reviews van anderen of schrijf zelf een review. Voor onze feedback werken wij ook samen met de Feedback Company, op die manier bent u er zeker van dat u met echte reviews te maken hebt. Bekijk reviews op de Feedback Company.
Spacer

Een bedrijf met mensen met passie voor hun vak. Snelle lijnen zonder poespas. Ze kunnen snel schakelen, zijn fijn bij spoedklussen, vakkundig, meedenkend en vriendelijk.

Jan den Ouden

Jaren eerder in zee moeten gaan met dit bedrijf. Eindelijk een bedrijf dat echt meedenkt met de klant en ook nog eens goede ideeën heeft.

Museum Rotterdam

Ik ben erg onder indruk van het klop sloten verhaal. Ik wist dit niet maar met dank aan Security Expert kwam ik erachter. Top, bedankt!

Anoniem

Ons pand laten controleren op veiligheid & inbraakwerendheid. De uitkomt was verrassend zeker omdat er punten aan het licht kwamen waar wij helaas niet aan gedacht hadden. De Security Expert was zeer professional en had duidelijk verstand van zaken. In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op Security Expert.

Ambassade