SECURITY EXPERT


Security Investigations, & Security Advice

Security Expert

Optimaal onderzoek! 

Soms weet men niet zeker op welke manier er is ingebroken, is er een klopsleutel gebruikt of is het op een ander manier gebeurd. Dit onderzoeken wij graag voor u. Ook voor het het testen van hang- en sluitwerk op inbraakwerendheid kunt u bij ons terecht.

Beveiligingsadvies nodig?

Krijg grip op de dreigingen en risico's voor u woonhuis of bedrijf. Onze Security Expert staat voor u klaar en geeft u graag een deskundig beveiligingsadvies en of een risicoanalyse. Onze Security Expert weet alles over camera's, alarmsystemen,kluizen, toegangscontrolle enz.

Testen van Hang- en sluitwerk

Wilt u weten hoe het is gesteld met de inbraakwerendheid? Bijvoorbeeld van een cilinder of insteekslot of iets anders dan bent u bij ons verzekerd van een grote expertise in ons uiterst modern Onderzoek & Testcenter. Wij zijn u graag van dienst

OVER SECURITY EXPERT


Bent u op zoek naar een Security Expert? Dan bent u bij ons op het juiste adres. al vele jaren zijn wij actief op het gebeid van beveiliging van  woonhuis tot bedrijf. wilt u weten hoe het gesteld is met uw inbraakbeveiliging of wilt u juist advies hoe u object te beveiligen dan staan wij voor u klaar. Tevens doen wij onderzoek naar inbraakwerendheid van Hang-en sluitwerk en onderzoek naar inbraakmethodes. Door de inzet van ons technisch onderzoek waneer er bijvoorbeeld een verdenking is dat er gebruik gemaakt is van een klopsleutel dan kunnen dit onderzoeken. Wij maken hiervoor gebruik van de modernste technieken.

  • Security Investigations
  • Beveiligingsadvies
  • Testen van Hang- en Sluitwerk

Ons pand laten controleren op veiligheid & inbraakwerendheid. De uitkomt was verrassend zeker omdat er punten aan het licht kwamen waar wij helaas niet aan gedacht hadden. De Security Expert was zeer professional en had duidelijk verstand van zaken. In de toekomst doen wij zeker weer een beroep op Security Expert.

Ambassade

Jaren eerder in zee moeten gaan met dit bedrijf. Eindelijk een bedrijf dat echt meedenkt met de klant en ook nog eens goede ideeën heeft.

Museum Rotterdam

Ik ben erg onder indruk van het klop sloten verhaal. Ik wist dit niet maar met dank aan Security Expert kwam ik erachter. Top, bedankt!

Anoniem

0

specialistisch onderzoek

0

Onderzoeken Hang-en sluitwerk

0

Mensen geadviseerd